Kategorie receptů
- Autor: Martina M.
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Pohanka | 38 |
Zeleninová směs Minestrone mražená (Bonduelle) | 200 |
Kuřecí prsa bez kůže | 100 |
Dochucovadla:
koření dle chuti
Energetická hodnota celkem: 1397 kJ
Bílkoviny (g): 32,
Tuky (g): 4,
Sacharidy (g): 45,
SAFA (g): 1,
Cukry (g): 10,
Vláknina (g): 9,
Sůl (g): 0
Postup přípravy
Kuřecí prsa jemně naklepeme a okořeníme, naplníme jarní cibulkou a svineme do závitku. Zeleninu dáme na dno PH, na to položíme závitky a podlijeme 100ml vody. Pomalíme 2 hodiny na rychlo. Jako přílohu podáváme pohanku.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.